| e107.org.pl :: Forum :: e107 - Zarządzanie stroną :: Pluginy, tematy i inne skrypty |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| komentarze i oceny | ||
|
Moderatorzy: Maks, Denes, Prozac, jurko, ryzio, potreb
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| sworek |
| ||
![]() Zarejestrowany #910 Dołączył: pon, 25 sty 2010, 16:40postów: 10 | witam. mam wszystkie materiały w publikacjach i chodzi mi o to żeby oceny migli dawać goście a nie tylko zarejestrowani i jeszcze żeby przy polu komentarza niewyświtlało się ip użytkownika. gdzie znajde takie ustawienia? | ||
| Powrót do góry | | ||
| akogo |
| ||
![]() Zarejestrowany #690 Dołączył: sob, 25 paź 2008, 10:41postów: 582 | w preferencjach-rejestracja oraz publikacje włącz - zezwolić na anonimowe publikacje? tylko nie wiem czy to ma sens, zaspamują cię bardzo szybko (pobierz < ten plugin >, zainstaluj i odpowiednio skonfiguruj, powinien pomóc w tej sytuacji). w katalogu e107_templates-templates jest plik comment_template.php, skopiuj go do katalogu z szablonem którego używasz, wyedytuj go i usuń w nim shortcode: {IPADDRESS}. | ||
| Powrót do góry | | ||
| sworek |
| ||
![]() Zarejestrowany #910 Dołączył: pon, 25 sty 2010, 16:40postów: 10 | no i niestety mam już to i to wtyczka działa ok ale oceny i tak nieidzie dodać jeśli niejest się zarejestrowanym | ||
| Powrót do góry | | ||
| sworek |
| ||
![]() Zarejestrowany #910 Dołączył: pon, 25 sty 2010, 16:40postów: 10 | jeszcze jedna sprawa mnie męczy. niechciał bym aby pod publikacją w komentarzy było widoczne do wszystkich kto go pisał kiedy i jakie miał ip | ||
| Powrót do góry | | ||
| Denes |
| ||
Admin RN![]() ![]() Zarejestrowany #7 Dołączył: pią, 28 lip 2006, 11:07Miejscowość: Kraków postów: 451 | Wklej tutaj całą zmienną z pliku theme.php $COMMENTSTYLE przerobie ją i wkleję ją przerobioną. Administrator Realitynet.pl | ||
| Powrót do góry |
| ||